Kik vagyunk?

Az egész ország területét lefedő tevékenységet folytató kereskedelmi társaság vagyunk. Asztalok és székek értékesítésével foglalkozunk szállodák, éttermek és kávézók számára. A szlovák piacon 2005. óta vagyunk jelen. Ógyallán (Hurbanovo) van a székhelyünk, itt található a raktárunk is, továbbá az irodáink és a bemutató termünk. Minőségi termékek széles választékát kínáljuk, mint pld. székek, lábazatok, asztallapok, bankett asztalok és székek, kerti és éttermi bútorok, illetve számos kiegészítő bútorok.

Mik az alapelveink?

Az egyéni hozzáállás elvét tartjuk a legfontosabbnak az ügyfeleink tekintetében. Állandóan szem előtt tartjuk termékeink kivitelezését, de egyformán összpontosítunk a használati tulajdonságokra is, mint pld. a szilárdság, kényelem és a használt anyagok ellenállóképessége. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az összes termék kényelmet és szabadságot nyújtson, hogy az adott teret teljes mértékben kihasználva olyan területet alakítson ki, amely magas funkcionális és esztétikai kritériumoknak felel meg. A lehető legrövidebb leszállítási idő betartása érdekében sok tétel közvetlenül a raktárban található és rögtön elvihető.

Mi a célunk?

A fő célunk a termékeink és szolgáltatásaink segítségével teljesíteni az ügyfeleink igényeit a mindennapos terhelés igényes feltételei mellett is. Olyan termékeket igyekszünk nyújtani, amelyeknél az ügyfeleink díjazni tudják a kényelmet, a formát, a sokszínűséget és a hagyományos, évek alatt bizonyított és közkedvelt választékot.  Világméretű, a gasztronómia és bútorok területére fókuszáló kiállításokon való rendszeres részvételünkkel kívánjuk a vállalatunk folyamatos fejlődését, illetve a kínálatunk bővítését biztosítani. Az elégedett ügyfelek a mindennapos igyekezetünk legnagyobb elégtétele.