Mielőtt megkezdi a vásárlási folyamatot, kérem, jelentkezzen be és hozzon létre egy új számlát.

Amennyiben speciális igénye vagy kérdése van, írjon nekünk az info@yokla.sk e-mail címre, örömmel válaszolunk a lehető legrövidebb időn belül.

Registráció

A bejelentkezés a neve, címe, telefonszáma, bejelentkezési neve és jelszava megadásából áll. A bejelentkezéshez kattintson a fenti "bejelentkezés" gombra. Megjelenik a formanyomtatványt tartalmazó oldal. Ezt a nyomtatványt ki kell tölteni. Az összes információt a megfelelő boxba írja be. A "kötelező adat“-tal jelölt tételeket kötelező kitölteni és ezek kitöltése a sikeres bejelentkezéshez szükséges. Az összes szükséges információ megadása után kattintson az "új számla létrehozása" gombra. Amennyiben helytelenül adta meg valamelyik adatot, vagy nem töltötte ki az összes kötelező tételt, a formanyomtatvány újra megjelenik és figyelmeztetve lesz ezen adatok kijavítására. Amennyiben minden rendben van, megjelenik a sikeres bejelentkezést tartalmazó oldal és a rendszer elküld Önnek egy tájékoztató email-t a bejelentkezési adatokkal. Ettől a pillanattól kezdve bejegyzett ügyfél lesz. A legközelebbi látogatáskor már nem kell semmit kitölteni. Elég, ha a jobb felső sarokban lenyomja a  "Bejelentkezés" utasítást és megadja a felhasználói nevét és jelszavát. Ezek után újra bejelentkezhet.

Bevásárló kocsi

Miután kiválasztotta azokat a termékeket, amelyeket meg szeretne venni, ezeket először be kell helyezni a virtuális bevásárló kocsiba. Ezt egyszerűen lehet elvégezni a "betenni a bevásárló kocsiba" utasításra való kattintással a termék részleteinek átnézése közben. Miután betette a kívánt terméket a bevásárló kocsiba, megjelenik a bevásárló kocsi tartalma. Minden egyes tételnél módosítani lehet a darabszámot. Ha a termékeket a bevásárló kocsiból ki szeretné venni, a darabszám boxba nullát írjon be, vagy nyomja le a kosár ikonját. A feltüntetett ár a kocsiban található összes termék összára. A megrendelés végső árát, beleértve az áfa-t és a leszállításért kiszabott díjakat, még a megrendelés kötelező elküldése előtt tekintheti meg. Amennyiben eddig még nem jelentkezett be, kérem, tegye ezt meg. A kocsiban szerepelhet még az előző vásárlás alkalmával megrendelt áru, amelyet nem fejezett be. Ez az áru a kocsiban a bejelentkezés után jelenik meg.

Ezek után folytathatja a megvásárolni kívánt további tételek kiválasztását. Ezt a „Folytatás“ gomb lenyomásával teheti meg. A kocsiba bármikor visszatérhet a jobb felső sarokban található hivatkozásra való kattintással,  ahol megtekintheti a kocsi tartalmának aktuális árát.

Miután választott a kínálatunkból, kattintson a "Következő lépés" gombra, ahol ellenőrizze, kérem a számlázási adatait, illetve a kézbesítési címet. A következő lépésben ki lehet választani a leszállítás és fizetés módját. A megrendelést ennek igazolásával fejezi be.

Megrendelés

Annak érdekében, hogy meg tudja rendelni a kívánt árut, szükséges, hogy rendesen bejelentkezzen. Ha már bejelentkezett, a megrendelés elküldésének oldalához való hozzáféréshez kap engedélyt. Ezen az oldalon tudja megtekinteni a kocsi tartalmát, tehát azokat a tételeket, amelyeket meg szeretne venni. Alább láthatóak a fizető információi, tehát a bejelentkezéskor megadott információk. Ezen adatokat a Cím módosítása gomb lenyomásával tudja módosítani. A fizető alatt található a fogadó címének megadására szolgáló formanyomtatvány. Itt lehet megadni, hova kívánja a termékeket kézbesíteni, pld. a munkahelyre, ahol elérhető lesz, stb. Ezek után kiválassza a fizetés és szállítás módját. Miután az összes információt megadta, kattintson a "Megrendelést befejezni“ utasításra. A megvalósított megrendelések aktuális helyzetét a „Vissza a megrendelésekhez“ utasításra való kattintás után figyelheti meg az ügyfél menüjében. A megrendelés elküldése után kap egy igazoló email-t.

Fizetés módja

  • Postai küldemény

A küldeményt készpénzben fizeti ki és csak a szállítótól történt átvétele után. Ellenőrizze az árut az átvételkor.

  • Banki átutalással történő fizetés

Még a megrendelés elküldése előtt megadjuk az összes, a fizetési meghagyáshoz szükséges adatokat, amelyekre a bankjában lesz szüksége. Ezen adatokat az email címére küldjük el. Az árut postai futárszolgálattal küldjük, a teljes összeg jóváírása után a VÚB Hurbanovo bankban vezetett bankszámlánkra, bankszámlaszám č.ú.2092940559/0200 .

  • Készpénzben

Személyes átvétel esetén a következő címen: Komárňanská 70, 947 01 Hurbanovo. A vásárlás előtt javasolt az igényelt mennyiség rendelkezésre állását megerősíttetni a következő telefonszámon: 035/760 2689 és megegyezni az átvétel napjáról.

Szállítási feltételek

Az árut postai futárszolgálattal szállítjuk vagy szállítmányozó vállalat segítségével, függően a szállítmány teljes súlyától és terjedelmétől. A 30kg-ig súlyú árucikkek esetén, vagy könnyű, de terjedelmes árucikkek esetén, mint pld. székek, a szállítást a Rhenus szállítmányozó végzi. Az árut általában euro-raklapokon szállítják, amelyeket rögtön a lerakodás után vissza kell adni a szállítmányozónak. A lábazatok és az asztallapok kartonokba vannak csomagolva és a székek egymásra vannak rakva, illetve úgy vannak csomagolva, hogy ne sérüljenek a szállítás során. Ennek ellenére javasoljuk, hogy közvetlenül a kézbesítés után nézze át a szállítmány tartalmát, és amennyiben bármilyen látható sérülést észlel, ezt rögtön jelentse a szállítmányozónak. A futárszolgálat munkatársa, illetve a szállítmányozó megkapja azt a telefonszámát, amelyet a bejelentkezéskor adott meg. Igény esetén a kézbesítés előtt a meghatározott időpontban kapcsolatba lép Önnel. A meghatározott címre történő kézbesítést az eladó biztosítja és a vevő fizeti, amennyiben a megrendelésben nincs másként meghatározva. A szállítás időpontjáról és módjáról a logisztikai munkatársunk előzőleg értesíteni fogja. A szállítmány teljesítése alatt a teljesítés tárgyának leszállítása értendő a meghatározott helyre, az áru szerelése és az áruval történő egyéb manipuláció nélkül. Az áru átvételét a vevő a fuvarlevélen igazolja.

A szállítás ára UPS által 9 Euró áfa nélkül 1 csomagért.

A szállítás ára a Rhenus vállalat által a jobb alsó sarokban feltüntetett érvényes árlista alapján van megszabva a "szállítás árlistája" utasítás alatt.

A futárszolgálat által kézbesített csomag ára: 600 Euro-ig a díj 3 Euró áfa-val

                           2000 Euro-ig a díj 5 Euró áfa-val

                           2000 Euró felett a díj 7 Euró áfa-val

A külföldre történő szállítás árát igény szerint számítjuk ki.