www.YOKLA.sk

VEDIEŤ SEDIEŤ

Üdvözlünk, jelentkezz be

hotels | restaurants | café

FAQ page

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek:  8°° - 16°°


Milyenek a szállítási határidők ?

A szállítási határidők 1 és 12 hét között mozognak. Ez az időszak függ a megrendelt áru az adott pillanatban elérthető raktárkészleteitől, a gyártási időtől és a szállítás időtartamától. A szállítási határidő "megrendelésre " rendelt áru esetén az ügyféllel előre lesz egyeztetve és a visszaigazolt megrendelésen fel lesz tüntetve. A " raktáron " jelzett áru esetén lehetőség van az adott áru azonnali átvételére az ógyallai raktárunkban, ill. lehetőség van ennek azonnali elküldésére postai küldemény vagy futárszolgálat formájában. Általában ez 1 - 3 napot vesz igénybe, megegyezés alapján az ügyféllel.


Mikor lesz a megrendelésemből kötelező rendelés ?

A megrendelése a megrendelés visszaigazolásának kézbesítése után lesz kötelező.


Hogyan fizetek az áruért ?

A közvetlenül a raktárból elszállított áruért az értékének 100%-a fizetendő, előlegszámla alapján. A fizetést banki átutalással lehet elvégezni a számlán feltüntetett bankszámlaszámra, vagy készpénzben a pénztárunkban. A postai küldemény formájában történő vásárlás esetén a futárszolgálat munkatársának fizet, illetve a szállítmányozónak, közvetlenül az áru átvételekor. A "megrendelésre" jelzett áruért 50% fizet a kötelező megrendelés után és a fennmaradó összeget legkésőbb az áru leszállításakor. Az áru ennek teljes kifizetéséig a vállalat tulajdonában marad.

A fizetést az alábbi bankszámlaszámra lehet utalni :

VUB Hurbanovo 2092940559/0200


Szavatossági idő ?

A szavatossági idő 2 év az áru átvételétől számítva. Egyes modellekre 5-éves szavatossági idő vonatkozik.


Milyen módon szállítják le az árut ?

Az árut személyesen lehet átvenni a raktárunkban Ógyallán (Hurbanovo), cím: Komárňanská 70. Szükség esetén az árut postai futárszolgálattal küldjük el (UPS, Rhenus) vagy egyéb szállítmányozó által, függően az áru terjedelmétől és mennyiségétől.Lehet az árut az internetes üzleten kívül is megrendelni ?

Igen, és néha ez nélkülözhetetlen is – amennyiben a részleteket kívánja pontosítani, pld. huzat, szín és egyéb paraméterek. Az ilyen esetben a megrendelést email-ben, fax-szal küldje el, vagy személyesen nálunk adja meg.

FőoldalFőoldal

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék